La preparazione in latte art di un cappuccino non indica solo un vezzo artistico. Oltre all’aspetto estetico, è indice di una grande destrezza del barista, oltre ad una grande attenzione nei confronti del cliente.
In questo corso potrai migliorare la tessitura e la consistenza del latte, e imparare a creare figure semplici come cuore o foglia.
Argomenti del corso:
- Quale latte utilizzare
- La corretta montatura per una tessitura elastica del latte
- Pratica sulle figure base e sulla definizione
- La combinazione delle figure base
- La tecnica etching
Durata : 4 ore
Costo : 150 €
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ENGLISH
The preparation in latte art of a cappuccino does not only indicate an artistic whim. In addition to the aesthetic aspect, it indicates a great dexterity of the barista, as well as a great attention to the customer.
In this course, you will improve the texture and texture of milk, and learn how to create simple figures such as a heart or leaf.
Course topics:
- Which milk to use
- The correct whipping for an elastic texture of the milk
- Practice on basic figures and definition
- The combination of the basic figures
- The etching technique
Duration: 4 hours
Cost: 150 €
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